Traiteur 

Hapjes - Amuses

 

-Selder Velouté, Velouté de Céleri € 5,oo per liter, par litre

- Bisque d’Homard, Kreeftensoep € 7,5o per liter, par litre

- Plâteau de Boucher [Patrick Vandevoorde] (Charcuterie Terminus) € 5,oo pp

- Langoustines & Mayonaise € 7,oo pp

-Krabbepootjes, Pinces de Crabes & Mayonaise € 5,oo pp

-Assortiment (3) € 1o,oo pp (Bisque, Plateau, Krab)

 

Voor - Entrée

 

-Foie Gras d’Oie [Charlot Dupont] € 12,oo pp

(Uienconfituur, Confiture d’Oignon, brioche)

 

-Iers Biologische Huisgerookte Zalm € 12,oo pp

(Toast, Citroen, Ui & Peterselie)

Saumon Irlandais Biologique Fumé Maison € 12,oo pp

(Toast, Citron, Oignon & Persil)

 

-Tomaat Garnaal, Tomate Crevette € 12,oo pp

 

-Lottewangettjes in Poperings Hommelbier € 12,oo pp

(Kleine Groentjes in Waterzooi)

Joues de Lotte à la bière d’Houblon de Poperinghe € 12,oo pp

(Petits Légumes en Waterzooi)

 

-Sint-Jakobsnoot, Selder – Prei € 14,oo pp

(Puree van Selder en Gefruite Prei)

Coquilles Saint-Jacques, Céleri – Poireaux € 14,oo pp

(Petits Légumes en Waterzooi)

 

-6 Oesters N°3, 6 Huîtres N°3 € 14,oo pp

(N°3 Marennes d’Oléron)

 

-Plateau met Schaal en Schelp, Plâteau de Crustacés € 24,oo pp

(3 Oesters, 3 Langoustines, 4 Roze Garnalen Bio, Wulken, Krabbenpoten, Noordzeegarnaal)

(3 Huitres, 3 Langoustines, 4 Crevettes Roses Bio, Bulots, Pince de Crabes, Crevettes Grises)

 

 

 

Hoofd - Plat

 

-Wilde Zeebaars ‘Lijn Gevangen’, Bar de Ligne Sauvage € 18,oo pp

 (Ratatouille, Purée van Bloemkool, Sauce Hollandaise)

(Ratatouille, Purée de Choux-Fleur, Sauce Hollandaise)

 

-Kabeljauw in Poperings Hommelbier € 16,oo pp

(Kleine Groentjes in Waterzooi, Gepersilleerd Aardappeltjes)

Cabillaud à la bière d’Houblon de Poperinghe € 16,oo pp

 (Petits Légumes en Waterzooi, Pommes de Terres Persillés)

 

-Plateau van Schaal en Schelp, Plâteau de Crustacés € 38,oo pp

(4 Oesters, 4 Langoustines, 6 Roze Garnalen Bio, Wulken, Krabbenpoten, Noordzeegarnaal)

(4 Huitres, 4 Langoustines, 6 Crevettes Roses Bio, Bulots, Pince de Crabes, Crevettes Grises)

 

-Filet Pur ‘Rossini’ € 18,oo pp

(Warme Groenten, Gebakken Eendenlever, Shi-Takes, Gratin Dauphinois)

(Légumes Chaud, Foie Gras de Canard Chaud, Gratin Dauphinois)

 

-Kalkoengebraad ’Archiduc’, Rôti de Dinde ‘Archiduc’ € 1o,oo pp

(Warme Groenten, Champignon Saus, Gratin Dauphinois)

(Légumes Chaud, Sauce Champignon, Gratin Dauphinois)

 

Dessert

 

-Kaas, Fromage € 7,oo pp

(4 Geaffineerde Kaasjes met Garnituur, 4 Fromages Affinés avec Garniture)

-Tarte Tatin € 6,oo pp

-Crêpe Suzette € 6,oo pp

(Flensjes met Sinaasappel, Crèpes à l’ Orange)

 

 

[Restaurant Terminus, info@restaurantterminus.be +32 57 388o87]